Unika och revolutionerande - Ledson Xtreme DX

Loading...
Unika och revolutionerande - Ledson Xtreme DX

Ledson Xtreme DX är ett komplett kit som uppgraderar originalxenon till LED. Denna produkt är unik på marknaden då det fram tills nu inte har funnits någon produkt med LED-konvertering för xenonlampor. Med sitt betydligt starkare ljus och längre livslängd kommer Xtreme DX innebära en oerhörd förbättring för de som kör med xenon idag.

Xtreme DX är en helt unik produkt på marknaden och en av Ledsons stora nyheter detta år. Vi har jobbat hårt för denna produkt och vi är glada att nu kunna introducera den första av sitt slag på marknaden, säger Dan Blomstergren, Försäljnings- & Marknadschef på Diodhuset.

Xtreme DX är utbyteslampor för hel- och halvljus till originalxenon, vilket innebär att xenon byts ut till LED. Ljuset i dessa lampor är upp till 220% starkare än i originalxenonlampor och ger en betydligt bättre ljusbild. Även livslängden på lamporna är avsevärt bättre i Xtreme DX då livslängden ökar från ca 3 000 timmar i originalxenon till 30 000 timmar vid LED-konvertering.

Detta är en produkt som fungerar till både personbil (12V) och lastbil (24V). Monteringen av Xtreme DX i ett fordon är lika enkel som att göra ett ”vanligt” lampbyte då produkten kopplas direkt på fordonets originalballast (Plug and Play). Lamporna finns tillgängliga för alla fordon som har xenonlampor originalmonterat och Xtreme DX finns i de vanligast förekommande socklarna.