LED-bars - LEDSON

LED-bars - LEDSON

LED-ramper är en produkt som gör mörk landsvägskörning mindre tröttsam och speciellt säkrare under den mörkare delen av året. LED-rampen är en extra ljuskälla utöver bilens vanliga strålkastare. Enkel montering och passar i stort sett alla slags bilar, husvagnar, båtar eller lastbilar.

Perfekt komplement till dig som kör mycket landsväg utan gatubelysning under de mörka timmarna på dygnet. Detta gör det mycket säkrare att köra på dessa typer av vägar.

Med LED-ramper från LEDSON får du många fördelar framför att köra med vanliga halogen-extraljus eller xenon-extraljus. LED-ramperna har oerhört lång livslängd (upp emot 30000 timmar), är skaktåliga och startar direkt med full kraft. Välj längd, utformning och prestanda utifrån dina behov.

Våra LED-ramper finns i olika modeller med olika ljusbilder så att du kan hitta den ramp som fungerar bäst för dig. Välj mellan spot, flood, kombinationsljus och svängd ramp. Skillnaden visar sig i ljusets densitet, spridning och miljö.

Är det viktigare för dig med mer ljus längre fram på vägen så är spot-modellen att rekommendera, medan kombinationsljus (combo ramp) skapar en mix av spot och flood som ger en bredare ljusbild. Vår modell av svängd ramp är väldigt snarlik en spotramp med den skillnaden att den böjda designen gör att en del av ljuset skjuts ut mot sidan av vägen. Böjd design på LED-rampen ser också snyggare ut på många bilmodeller som ofta har en böjd front.

Vi har olika ramplängder som varierar sig i bredd från 180-1270 mm efter ditt behov och modell. Kan köpas separat men också i ett LED-rampspaket.

För optimal passform så säljer vi specifika hållare för LED-ramper som går att kombinera väl med en nummerplåtshållare. För att förlänga livslängden på din LED-ramp så säljs även stenskottsskydd.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta vår kundtjänst på 042-4533330 eller mejla oss gärna på mailto:info@diodhuset.se

Vi har upp till 5 års garanti på våra produkter samt Nöjd kund garanti.

Nedanför kan ni se våra mest populära produkter.

Loading...
We can't find products matching the selection.