Caravan

Husbil, Husvagn och Släp

En bra belysning för din husvagn eller husbil är väldigt viktigt, vare sig det handlar om utvändig eller invändig belysning. Utvändigt är det bra att din husvagn har ett starkt ljus, så att du syns bättre ute på vägen. Invändigt kan du göra det lite mysigt med trevliga LED-lister som höjer stämningen i din husbil.

Köp belysning för husvagn online

Är det dags att köpa ny belysning till din husvagn? Då har du hittat rätt! Vi på Diodhuset har LED-belysning till både husvagn och husbil - i flera olika utföranden. Vi har allt från skyltbelysning, interiörbelysning och backljus för din husvagn. Våra led lampor har ett väldigt starkt ljus, för att underlätta för dig och din husbil ute på vägarna. Men vi har även invändig belysning som gör din husvagn mer stämningsfull och mysig. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att köpa belysning till din husvagn online!