DRL - Daytime Running Light

DRL ljus- och varselljus till MC

För att undvika att bli missad ute i trafiken med din motorcykel är det en stor fördel att ha DRL ljus. Dessa lampor gör så att du syns betydligt bättre i trafiken och således minimerar risken för en olycka. De är gjorda för att användas under dagtid, även om de också fungerar utmärkt när det är lite mörkare utomhus. Under dagtid får du kombinera varselljus tillsammans med dina halvljus på motorcykeln. 

Köp DRL ljus- och varselljus till MC online

Vill du synas ännu bättre ute i trafiken? Då har du hittat rätt! Våra DRL- och varselljus är i LED med en hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi har några spännande alternativ som du kan välja bland. Accent DRL Slim är varianten som är ett DRL ljus som kan monteras väldigt enkelt på egen hand.  Ljuset är xenonvitt och ökar synligheten betydligt under dagtid. Sedan har vi praktiska Accent Dual som både har rinnande blinkers och DRL ljus i en och samma lampa. Med denna variant får du en modern och trevlig look på din motorcykel. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa DRL ljus- och varselljus till din mc online!

Loading...

1 Item

Set Descending Direction
 1. Accent Dual - LED combined DRL and sequential turn signal
  Accent Dual - LED combined DRL and sequential turn signal
  In stock
  €33.89 /pair €27.11 /pair
  Retailer price €33.89 /pair Retailer price €27.11 /pair
  Rating:
  100%
  €33.89 €27.11
  Ledson logo

   With two functions: DRL (xenon white) and running indicator (orange)
  Slim design of 153 x 13,5 x 8 mm
   Two lights with 29 LEDs each

per page