Parking light and side markers

Parkerings- och positionsljus till MC

Vid tillfälliga stopp vid mörker eller skymning är det en fördel att ha ditt parkerings- eller positionsljus till din MC tänt. På så sätt blir du mer synlig och ökar säkerheten ute i trafiken. Vissa parkerings- och positionsljus sitter inbyggda i hojens hel- eller halvljus. Något som är bra att veta är att om du har en äldre motorcykel, så måste du själv slå på parkeringsljuset. Om du har något nyare mc så går tändningen på parkeringsljuset automatiskt.

Köp parkerings- och positionsljus till MC online

Har det blivit dags att köpa nytt parkerings eller positionsljus till din mc? Då har du hittat rätt! Våra parkeringsljus är prisvärda och med en väldigt hög kvalitet från varumärket LEDSON. Du har olika alternativ att välja mellan bland utbudet, såsom styrka och liten eller stor ljusspridning. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa nya parkerings- och positionsljus till din mc online!

Loading...
We can't find products matching the selection.