Diodhuset Truck Meet 2020

Loading...
Diodhuset Truck Meet 2020

(OBS: Eventet har varit och vi tackar så otroligt för era bidrag!)

Vi på Diodhuset inleder hösten med Sveriges första digitala lastbilsträff, Diodhuset Truck Meet 2020, för att fylla tomrummet efter alla inställda mässor och träffar! Vi vill återskapa sammanhållningen som vi normalt känner så starkt när vi är ute på alla evenemang, och som vi sedan tar med oss och får energi av inför det kommande vintermörkret.

Diodhuset Truck Meet 2020 är inte en tävling utan en "digital träff", där vi vill samla så många av er som möjligt under ett och samma event med ert bild/videomaterial. Vi ser mycket fram emot att se många häftiga och snygga lastbilar och människor på ett och samma ställe!

Hur deltar man? Det är väldigt enkelt att delta! Det enda du behöver göra är att skicka in en bild, eller video om du föredrar det, på din lastbil, gärna tillsammans med dig själv, eller med vänner och familj om du vill det. Varför inte bjuda över några lastbilstokiga polare, med eller utan lastbil, ta fram bärs, tända grillen och föreviga mötet med mobilen... Vi gillar allt material! Din bild eller video vill vi ha senast söndagen den 13 september 2020. Bidragen presenteras under fredagen den 25 september 2020. Tänk på att iaktta folkhälsomyndighetens råd och restriktioner så att vi är rädda om varandra!

Bilder skickas direkt till truckshow@diodhuset.se och för videor kan man använda exempelvis tjänsten wetransfer: https://wetransfer.com/

Delta och bidra till Barncancerfonden För varje deltagande bidrag skänker Diodhuset 100kr till Barncancerfonden när vi lägger upp ditt material i vår digitala Diodhuset Truck Meet 2020 som publiceras den 25 september. Tillsammans visar vi att vi är en del av en stark och framåt bransch som vill fortsätta att träffas, denna gången digitalt, och bidra till en ljusare framtid för svårt sjuka barn.

Facebookevenemang Detta evenemang finns också som event via vår Facebook, där samtliga bidrag kommer att publiceras: Länk till Facebook evenemanget

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och delta i Diodhuset Truck Meet 2020. Välkommen med ditt bidrag!

Diodhuset Truck Meet 2020